Websites, Social Media
Administratieve en Logistieke diensten
 
Neem vandaag nog vrijblijvend
 contact met ons op! 

Websites


Social Media


Administratie


Logistiek


ContactWie is Internexus

Internexus is een jong bedrijf. Door onze creativiteit zijn onze diensten begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar. Wij zien er continu op toe dat onze uw website niet alleen mooi en opvallend is, maar ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw bedrijfsvoering. Daarnaast nemen wij ook graag alles rondom Social media uit uw handen!

Website en Sociaal Media dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering, die zich in veelvoud terugverdient!

Ook voor uw administratie en logistieke diensten kunt u bij ons terecht. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen naar de vele mogelijkheden.


Wat krijgt u

U bent verzekerd van een professionele website en een goede Social Media campagne die we na oplevering voor u blijven onderhouden en aanpassen. Zo hebt u er zelf geen omkijken meer naar. 

Wilt u na verloop van tijd een nieuwe uitstraling of opzet van uw website en Social Media? Geen probleem! Uw website zal altijd in het oog springen en de uitstraling hebben die bij uw bedrijf én bedrijfsvoering past!


Wat doen wij

In het kort

  • Verzorgen van Betaalbare websites


  • Verzorgen van alle Social Media rondom uw Bedrijf


  • Verzorgen van uw Bedrijfsadministratie


  • Verzorgen van Logistieke processen binnen uw bedrijf